<h2>SERVICE ELECTRIC  | ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ</h2><p>  </p> <h2>SERVICE ELECTRIC | ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ</h2><p>   </p> <h2>SERVICE ELECTRIC | ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ</h2><p>   </p> <h2>SERVICE ELECTRIC | ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ</h2><p>   </p>
Previous Next
Όροι
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Ηλεκτρολόγος - Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις
Αγία Παρασκευή, Αττική
Η επιχείρησή μας “SERVICE ELECTRIC -  ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ” η οποία εδρεύει στην Αγία Παρασκευή Αττικής, αναλαμβάνει οτιδήποτε σχετίζεται με τις ηλεκτρολογικές εργασίες, εξυπηρετώντας άμεσα την Αγία Παρασκευή και όλη την Αττική. 
 
Με εμπειρία που ξεπερνά πλέον τα 28 έτη και πλήρη σύγχρονο εξοπλισμό, μελετούμε και υλοποιούμε υπεύθυνα κάθε έργο, παρέχοντάς σας ολοκληρωμένες λύσεις υψηλών προδιαγραφών και θέτοντας πάντοτε σε προτεραιότητα τις ανάγκες κάθε πελάτη. 
 
Έχοντας έρθει αντιμέτωποι με μια ευρεία γκάμα ηλεκτρολογικών περιστατικών, διαθέτουμε πλέον την πείρα, αλλά και τις απαραίτητες εκείνες γνώσεις για να φέρουμε σε πέρας κάθε έργο.
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ:
Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις
κάντε click για να μάθετε περισσότερα...
 
" Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, κατασκευή και συντήρηση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις υψηλών προδιαγραφών σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί κάποια ηλεκτρολογική βλάβη, φροντίζουμε για την άμεση και πλήρη  αποκατάστασή της. "
 
Πιστοποιητικά ΔΕΗ - Έλεγχος Εγκατάστασης
κάντε click για να μάθετε περισσότερα...
 
" Πραγματοποιούμε έκδοση σχεδίων - πιστοποιητικών ΔΕΗ  παντός ισχύος αφού προηγηθεί έλεγχος της ηλεκτρικής εγκατάστασης που πρόκειται να ηλεκτροδοτηθεί και εφόσον τηρούνται όλες οι τεχνικές προδιαγραφές για την σωστή και ασφαλή λειτουργία της. Ο έλεγχος γίνεται με σύγχρονα ειδικά ηλεκτρονικά όργανα και ελέγχεται πραγματικά όλη η εγκατάσταση, οι γειώσεις, οι μονώσεις των καλωδίων, η σωστή λειτουργία του ρελέ προστασίας και των ασφαλειών και άλλες βασικές παράμετροι. "

Δείτε το Βίντεο
 
Αλλαγή - Επισκευή Πίνακα
κάντε click για να μάθετε περισσότερα...
 
" Πραγματοποιούμε αλλαγή ή και επισκευή του ηλεκτρολογικού πίνακα της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου. Χρησιμοποιούμε υλικά των καλύτερων Ευρωπαϊκών εταιριών . Στην αλλαγή του ηλεκτρολογικού πίνακά σας επαναφέρουμε τον τοίχο στην αρχική του μορφή, με σοβάτισμα και στοκάρισμα εάν χρειαστεί. "
 
 
Συστήματα Συναγερμών - Κάμερες - Θυροτηλέφωνα - Θυροτηλεοράσεις
κάντε click για να μάθετε περισσότερα...
 
" Αναλαμβάνουμε με συνέπεια και επαγγελματισμό την εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή συστημάτων συναγερμού, καμερών, πυρανίχνευσης, θυροτηλεφώνων και θυροτηλεοράσεων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους, προσφέροντάς σας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας . Χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα και ποιοτικά συστήματα  για αξιοπιστία  και εγγυημένα αποτελέσματα. "
 
Επίγειες Ψηφιακές Κεραίες TV
κάντε click για να μάθετε περισσότερα...
 
" Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση και επισκευή επίγειων ψηφιακών κεραιών τηλεόρασης για τέλεια λήψη των καναλιών και είμαστε δίπλα σας πάντα σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στην κεραία της τηλεόρασης σας. " 
 
Δομημένη Καλωδίωση - Δίκτυα Υπολογιστών
κάντε click για να μάθετε περισσότερα...
 
" Χρησιμοποιώντας πάντα υλικά άριστης ποιότητα, οι έμπειροι ηλεκτρολόγοι μας κατασκευάζουν δομημένη καλωδίωση και δίκτυα υπολογιστών σε επιχειρήσεις κάθε είδους καλύπτοντας τις ανάγκες της για ενδοεπικοινωνία μεταφέροντας εικόνα, φωνή και δεδομένα. Τηρούμε όλες τις προδιαγραφές για ένα γρήγορο, αποδοτικό και ασφαλές εταιρικό δίκτυο και μία άψογη δομημένη καλωδίωση. "
 
Μηχανισμοί για γκαραζόπορτες
κάντε click για να μάθετε περισσότερα...
 
" Διαθέτουμε μηχανισμούς για συρόμενες γκαραζόπορτες άριστης ποιότητας Ιταλικής προέλευσης. Επίσης αναλαμβάνουμε την συντήρηση και την επισκευή του μηχανισμού που ήδη έχετε με γνήσια ανταλλακτικά και εγγυημένη εργασία. "
 
Αυτοματισμούς
κάντε click για να μάθετε περισσότερα...
 
" Οι έμπειροι ηλεκτρολόγοι μας πραγματοποιούν αυτοματισμούς ώστε να αποκτήσετε τον έλεγχο οπουδήποτε και αν βρίσκεστε, να ενημερώνεστε για την τρέχουσα κατάσταση των συστημάτων και των μηχανημάτων σας με την χρήση ενός τηλεχειριστηρίου, του κινητού σας τηλεφώνου, μέσω ενός ασύρματου τοπικού δικτύου ή μέσω του Διαδικτύου. Κεντρικός έλεγχος των ρολών, αυτόματο πότισμα, φώτα, θέρμανση και θερμοσίφωνας μπορούν να ελέγχονται από απόσταση, προσφέροντάς σας μεγάλη ευελιξία. "
 
Εγκαταστάσεις ΚΝΧ - INSTABUS
κάντε click για να μάθετε περισσότερα...
 
" Όποιο και αν είναι το είδος του κτιρίου, από συγκρότημα γραφείων μέχρι ένα μέσο νοικοκυριό, το KNX δημιουργεί νέες ευκαιρίες για την ανάπτυξη των κτιριακών συστημάτων ελέγχου, διατηρώντας το κόστος σε διαχειρίσιμα επίπεδα. Το KNX έχει δυνατότητα να δώσει λύσεις, οι οποίες μπορούν να επιτευχθούν μόνο με πολύ μεγάλη προσπάθεια με συμβατικές εγκαταστάσεις.
 
Μέσω μίας μόνο οθόνης αφής, όλες οι εφαρμογές της οικίας ή του κτιρίου μπορούν να ελεγχθούν. Από τον έλεγχο θέρμανσης, εξαερισμού και πρόσβασης, έως τον απομακρυσμένο έλεγχο όλων των οικιακών συσκευών. "
 
 
Γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι το να έχεις ευχαριστημένους πελάτες, πράγμα που προϋποθέτει υψηλή τεχνογνωσία και σεβασμό στον άνθρωπο που σε επιλέγει. Για αυτό από την πρώτη μέρα ίδρυσης της επιχείρησής μας έως και σήμερα στεκόμαστε πιστά προσηλωμένοι στις τεχνολογικές εξελίξεις και στόχος μας είναι
 η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών.
 
Απευθυνθείτε σε εμάς για οτιδήποτε αφορά ηλεκτρολογικά της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου και να είστε σίγουροι ότι θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να μείνετε ικανοποιημένοι.